VIDEO Luksuzan kompleks stanova na Popovici sa pogledom na Novi Sad i Frušku goru

Pronalaženje nekretnine koja zadovoljava sve standarde za udoban život postaje sve izazovnije.
Kako biste izabrali dom koji će odgovarati potrebama svih članova porodice, potrebno je da sagledate sve aspekte i donesete odluku čime ćete se sve voditi kada pravite ovako važan izbor.
 
Lokacija igra ključnu ulogu jer utiče na dostupnost važnih objekata poput škola, radnih mesta, prodavnica i zdravstvenih ustanova, olakšavajući svakodnevni život. Takođe, bitno je da obratite pažnju na kvalitet gradnje, stanje zgrade, infrastrukturu i dodatne pogodnosti koje pruža kompleks, kako biste osigurali udoban i siguran životni prostor.
Jedinstvena prilika da počnete da živite svoju bajku jeste uz zeleni, luksuzni kompleks na Popovici - gde će vam malo šta nedostajati, jer su vodili računa baš o svim ovim stvarima.
 
Građani koji izaberu jedan od luksuznih stanova "Royal Residency" dobiće sve pogodnosti modernog i udobnog života. Ovi stanovi su po mnogo čemu jedinstveni u Srbiji, budući da nude životni stil sličan Beverli Hilsu.
Naselje se nalazi na 350 metara od novog mosta, koji spaja sremsku stranu sa Bulevarom Evrope, tako da je udaljenost svega tri minuta od grada.
 
 
Ovo naselje zatvorenog tipa projektovano je tako da zadovolji sve potrebe savremenog načina života. Imaće 24 zgrade, raspoređene u četiri lamele i više od 2.000 m2 zelene površine. Pored toga, naselje će krasiti i spektakularan pogled na grad, reku i Frušku Goru. U kompleksu će se nalaziti četiri otvorena bazena, isto toliko igrališta za decu, kao i staze za pešake i bicikliste.
 
Svi stanovi biće opremljeni sistemima "pametnih" stanova, što će omogućiti ekonomičniji i komforniji život. Sigurnost i privatnost stanovnika ovog kompleksa, obezbeđena je portirnicom na ulazu u naselje. Garaže se nalaze u suterenu zgrada.
 
Ono što će dobiti kupci koji se odluče za neki od savremenih i dobro opremljenih nekretnina jeste svež vazduh sa obronaka Fruške gore, priroda i zelenilo.
 
 
Ovaj elitni kompleks je jedini tog tipa u Srbiji i nalazi se na Popovici, jednom od najlepših delova Novog Sada.
 
Zelena oaza, na samo desetak minuta vožnje do centra grada, omogućiće ljudima koji u njoj žive, maksimalnu udobnost i komfor. U cilju pružanja što boljeg ugođaja življenja i ekološke svesti, kompletno naselje će biti okruženo zelenim površinama, koje će se prostirati na više od 2.000 m2 i imaće automatski zalivni sistem.
 
Naselje će arhitektonski biti urađeno po principu kaskadnog sistema, koji će obezbediti da svaka zgrada, svaki stan, bez obzira na položaj, ima sopstveni spektakularni pogled na grad i Frušku goru.
 
 
Potpuna privatnost svih ljudi koji se odluče da baš "Royal Residency" bude njihov dom, biće osigurana portirnicom na ulazu kompleksa i obezbeđenjem, koji će garantovati sigurnost celoj porodici.
 
Celo naselje će se sastojati od 24 zgrade, koje će biti podeljene u četiri lamele. Svi kojima je maksimalna udobnost življenja važna, moći će da uživaju ukoliko se odluče za Royal Residency, jer svaka lamela poseduje sopstveni bazen, koji je obezbeđen toplotnom pumpom.
 
 
Prednost "pametnih" u odnosu na redovne stanove je pre svega ušteda energije, a potom i bezbednost i komfor. Stanovi su opremljeni u skladu sa najnovijim standardima savremene gradnje.
 
Potpunu sigurnost pružaju ulazna sigurnosna vrata, grejanje je podno na gas, uz mogućnost željenog podešavanja, zbog toga što svaki stan ima sopstveni kotao. Sve stambene jedinice su obezbeđene prvoklasnom italijanskom keramikom i sanitarijama iz uvoza najvišeg kvaliteta. Dobra toplotna i zvučna izolacija stanova je omogućena drvo-aluminijum stolarijom, dok su lokali, kojih ima pet, obezbeđeni aluminijumskom stolarijom. Voda je topla protočna.
 
Zgrade su obezbeđene brojem klima prilagođenim površinama stanova, što garantuje dodatnu udobnost. Pored ovih pogodnosti, prilikom projektovanja "Royal Residency" stambenog naselja, veliki značaj je dat prostranim zelenim površinama oko lamela, o kojima će brinuti baštovan zadužen za kompleks. Takođe će se u okviru naselja nalaziti staze za šetnju i klupe za sedenje.
Sve informacije o stanovima možete naći na sajtu, kao i na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk.
 
Više o ponudi možete saznati i pozivom prodajnog centra na 066/802-29-70. Naselje se nalazi na 350 metara od novog mosta, koji spaja sremsku stranu sa Bulevarom Evrope, tako da je udaljenost svega tri minuta od Novog Sada.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti