Đurić "uzvraća" opoziciji: Srbija ide napred sa najboljim predsednikom i najboljim premijerom

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milan Đurić optužio je Dragana Đilasa da preko dela medija vodi "orkestriranu kampanju" protiv Srpske napredne stranke.
Đurić "uzvraća" opoziciji: Srbija ide napred sa najboljim predsednikom i najboljim premijerom
Foto: 021.rs
Đurić je saopštenje koje je potpisao kao član Predsedništva vladajuće stranke objavio na svom zvaničnom nalogu na kojem javnost obaveštava o svojim gradonačelničkim poslovima. 
 
Naprednjak iz Novog Sada je već duže vreme u kampanji pred lokalne izbore, što se može videti i po sve češćim reagovanjima. 

Ovog puta optužuje za kampanju Dragana Đilasa, kojeg naziva Điki, i Borislava Novakovića, kojeg oslovljava sa "'poznati' marksista Bora Solunac".

"U vreme Bore Solunca cena kvadrata za izgradnju Bulevara Evrope bila 2.800 evra, a dok je gradonačelnik bio Miloš Vučević čak duplo manje - 1.400 evra. To je razlika između nas i njih! To je razlika između nas koji se borimo za Novi Sad i njih koji su se borili samo za lične interese. Čak postoji i sudaska presuda koja potvrđuje da je, u vreme kada je Bora Solunac bio direktor Zavoda za izgradnju grada, prvi put u istoriji investitoru plaćeno avansno. To je četiri miliona evra koje je Bora Solunac isplatio Borovici za posao koji nikada nije urađen. I zar sad treba da nam takvi, poput osuđenog lopova, govore o poštenju? I da takvi po blatu razvlače poštene i najbolje među nama, ljude poput Miloša Vučevića koji je napravio istorijske rezultate u Novom Sadu?", naveo je Đurić.
 
Đurić kaže da su "Điki i cela njegova ekipa, i Šolakovi i njegovi mediji" nesrećni jer ne mogu da se oporave od izbornog poraza. 
 
"Nisu uspeli da lažiraju izborne rezultate, nije im prošlo pljuvanje sopstvenog naroda i države, pa su nastavili da 'serviraju' sopstvene fantazmagorije u svojim prljavim tabloidima. Džabe im sve. Neće nas ni zaustaviti, niti usporiti! Srbija ide napred još jače i bolje. Sa najboljim predsednikom i najboljim premijerom!", zaključuje Đurić.
  • Fantom iz opere

    08.04.2024 12:21
    Die beste
    Kako najbolji premijer, pa tek je stupio na dužnost? Znaš, sitna dušice, u realnom svetu moraš se dokazati, a ne da te recimo dupeuvlakači unapred proglase. Ili si mislio, sitna dušice (da li više voliš sitna dušice ili sramoto ljudska?), da ako nisi dovoljno dobar da upišeš jednu od škola u gradu imaš sve preduslove da postaneš najbolji premijer? Nesumnjivo, prema vašem radikalsko naprednom kodeksu apsolutno jeste.
  • Novosađan

    05.04.2024 17:56
    Đuriću, zar te nije sramota?
    Ničija nije gorela do zore, pa neće ni vasa, sns-ovaca.
    Šta ćeš onda, kako ćeš među Limance, dušo prodana?
  • Dejan

    03.04.2024 10:52
    Kolonijalni namesnici
    Najbolji su izbor ali ciji i za koga? Za zapadne hegemone i neprijatelje Srba i Srbije u okruzenju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti