Počele prijave za upis u "Radosno detinjstvo"

Upis u vrtiće Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" traje do 30. aprila i prijava je moguća samo elektronskim putem.
Počele prijave za upis u "Radosno detinjstvo"
Foto: 021.rs
Ovaj način upisa se primenjuje već nekoliko godina i roditelji treba da otvore nalog na portalu e-uprave kako bi podneli zahtev za upis.
 
Na istom portalu će 2. juna biti objavljeni rezultati konkursa.
Prijave za upis u vrtić za strane državljane predviđene su putem e-maila Predškolske ustanove socijalard@gmail.com.
Za smeštaj se mogu prijaviti deca jaslenog uzrasta rođena u periodu od 1. marta 2022. godine do 31. avgusta 2023. godine, zatim deca rođena u periodu od 1. marta 2019. godine do 28. februara 2022. godine za vrtićke grupe, kao i predškolska deca rođena od 1. marta 2018. godine do 28. februara 2019. godine.
 
Radosno detinjstvo je navelo da deca rođena od 1. septembra do aprila 2024. godine mogu podneti zahtev za upis, ali neće biti primljena jer nemaju grupu za mališane starije od 6 do 12 meseci.
 
U konkursu na sajtu se ne navodi koliko ima slobodnih mesta u objektima Predškolske ustanove, a pregledom spiska od 63 objekta u kojima se navodi da ima mesta se vidi da u mnogima nema mesta za sve uzraste.
 
Na sajtu Radosnog detinjstva možete pogledati tekst konkursa, a dodatne informacije možete dobiti na brojevima telefona 0601801442 i 0601801388 ili putem e-maila socijalard@gmail.com.
  • ex chapman

    09.04.2024 10:37
    veza
    a jel se i veza sad trazi elektronski ili to i dalje mora licno :)
    realno mesta ima malo, vaspitacica jos manje
    moja bivsa komsinica i bivsa direktorka nikad nikog nije odbila za koga sam je zamolio. bez mita isl. samo ljudska rec i ljudsko razumevanje. i ja nisam molio za svakog nego samo kome zaista trebalo
    posle je presla u SNS da bi zadrzala polozaj ali su je ubrzo ipak smenili. nije se uklapala u muljatorske sheme izvalcenja para iz budzeta :D
    karakter i vaspitanje joj to nisu dozvolili
    srdacan pozdrav za nju ako cita ovo
  • ja sećam se

    09.04.2024 10:15
    jedan od većih stresova roditeljima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti