Obratite pažnju: Zabranjen prilazak i prelazak preko pruge na deonici Novi Sad - Vrbas Nova

Grad Novi Sad saopštio je danas da je od danas, 23. aprila do subote, 27. aprila zabranjen prilazak i prelazak ljudi i vozila preko pruge na deonici Novi Sad - Vrbas Nova.
Obratite pažnju: Zabranjen prilazak i prelazak preko pruge na deonici Novi Sad - Vrbas Nova
Foto: Pixabay
Razlog je testiranje pruge.
"U toku testiranja brzi vozovi će se kretati brzinom od 200 km/h deonicom Novi Sad - Vrbas Nova, a kontaktna mreža iznad brze pruge na navedenoj deonici će biti pod naponom od 25kV pa je izuzetno opasno približiti joj se", kažu iz gradske uprave.
Dodaju da je u cilju osiguranja bezbednosti neophodno pratititi uputstva zaposlenih na terenu, i za prelazak pruge koristiti podvožnjake i nadvožnjake.
  • 9

    23.04.2024 17:16
    A koliki je inače
    Napon u mreži za vozove ? Možda da se sklonimo i od pomračenja sunca i vežemo oko ručnog zgloba crven konac da oteramo zle duhove ? Pruga se ogradi pre nego se pusti pod napon , ali ovo je ipak smrdistan . Nego čuvajte braćele kontaktnu mrežu jer čim se obave probe napon nestaje ,a uekonomskom tvorovu je dosta stanovnika zainteresovano za BAKARNU mrežu da nekako preguraju do prvog.
  • megi

    23.04.2024 14:26
    ograda
    Zasto ne postave ogradu sa obe strane pruge, kao u svetu, da bi prilaz pruzi bio onemogucen???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti