Pljuskovita sreda pred Novosađanima: Mnogo dešavanja i nešto lošije vreme

Ova aprilska sreda pred Novosađanima možda neće biti najsunčanija, ali zato ima dosta dešavanja da zamaskiraju ovaj tmurni dan.
Pljuskovita sreda pred Novosađanima: Mnogo dešavanja i nešto lošije vreme
Foto: 021.rs
Jesenji dan u Novom Sadu ipak neće biti toliko dosadan jer ima raznih dešavanja za razne ukuse i afinitete, pa proverite da li vas nešto od događaja i interesuje.
 
Što se tiče servisnih informacija, neće ih biti previše, ali trenutno su u centru Sremske Kamenice veliki radovi u toku, pa pokušajte da izbegnete ovaj deo ukoliko možete. Kao i uvek, pratite 021 za sve najvažnije vesti.
Vreme
 
Sreda će u Novom sadu biti malo hladnija i mogući su pljuskovi sa grmljavinom. Minimalna temperatura biće 9, a maksimalna dnevna 15 stepeni. Duvaće jak zapadni i jugozapadni vetar, posle podne i uveče u postepenom skretanju na severozapadni.
 
Biometeorološke prilike će biti i dalje relativno povoljne. Ipak, oprez se savetuje srčanim bolesnicima i asmatičarima. Glavobolja i poremećaj sna se mogu javiti kao meteoropatske reakcije. Savetuje se dotatna pažnja u saobraćaju.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada i Futoga neće imati struje. Od 8.30 do 10 časova će bez struje biti Železnička 2, 6-34, 1-9, Vase Stajića 22-22C, Trg mladenaca 4-10, 7, Narodnih heroja 7, Petra Drapšina 8-28, 1-13, 17-23, Poštanska 5, ZOIL Vojvodina, bivša Narodna banka, bivša Vojvođanska banka, Societe General banka, SSRO - Televizija "Kod Sinagoge", restoran "Marina" u Novom Sadu. Za ostale ulice pogledajte OVDE.
 
Centar Sremske Kamenice zatvoren je za vozila zbog radova. Radovi se odvijaju u delu Karađorđeve ulice, na Trgu Zmaj Jove i u delu Ulice vojvode Putnika. Zabranjeno je zaustavljanje i parkiranje u Ulici Sedme vojvođanske brigade.
 
Alternativni pravci kretanja vozila i obilazak zone radova odvija se sledećim ulicama: petlja Mišeluk, državni put Novi Sad - Ruma, obilaznica oko Sremske Kamenice. Ovaj posao bi trebalo da bude završen do petka, 26. aprila.
 
Gde ići?
 
Književni klabing o romanu "To je Ales" najsvežijeg dobitnika Nobelove nagrade za književnost, Juna Fosea, održaće se u 18 časova u Omladinskom centru CK13.
 
U okviru manifestacije Dani Meksika u Muzeju Vojvodine će prof. dr Bojana Kovačević Petrović održaće predavanje "Tragom drevnih kultura" u 18 časova.
 
Zajednička veganska večera  počeće u 19 časova u CK13.
 
Panel "Lično i javno JA" počeće u 18 časova u Bulevar Books-u.
 
Conversation Club with Lana počeće u 18.30 časova u Američkom kutku.
Stend-ap šou Darka Mitrovića "Dragi divni ljudi" počeće u 20 časova u Gerili.
 
Zona katastrofe nastupiće u 22h u Lazinom teletu.
 
Predstava "Alabama" igraće se od 19.30h na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta, a monodrama Aljoše Đidića "Krojcerova sonata" igraće se od 20.30 časova na Kamernoj sceni.
 
Monodrama "Mulej" biće izvedena od 20 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti