Deo Kameničkog parka spreman za Prvi maj, prostor gde je klizište biće vidno obeležen

Kamenički park, bar onaj deo koji nije zatvoren zbog klizišta, spreman je za Prvi maj.
Kako kažu u Gradskom zelenilu, radnici tok preduzeća su pokosili travu i obezbedili ložišta za loženje vatre i pripremu hrane, dovoljan broj obruča za odlaganje smeća, kao i cisternu s pijaćom vodom. 
Deo parka koji je zatvoren zbog klizišta biće vidno označen i obeležen. 
"Apelujemo na posetioce da tokom boravka koriste druge delove parka. Takođe, molimo posetioce da za pripremu hrane koriste samo ložišta za vatru koja je pripremilo Gradsko zelenilo. 
Cene parkinga i korišćenja ložišta nisu menjane 11 godina, od 2013. godine. Celodnevni parking košta 200, a uređeno mesto za loženje vatre 400 dinara", kažu u Gradskom zelenilu.
 
Podsetimo da se 1. maja zvanično otvara Štrand. Do polovine maja ulaz na plažu biće slobodan, a o datumu početka naplate ulaznica Novosađani će biti na vreme obavešteni.
  • E

    29.04.2024 10:23
    E
    E da smo normalan Narod ko sto nismo za 1 Maj bi trebalo izaci na Ulice i blokirati sve! 50% Gradjana preživljava u siromastvu ali Srbinu daj alkohola i za meze politiku i vladaces nad njim kako i koliko hoćeš! Tragicno za ovako mali Narod u sta se pretvorio!!!
  • Marta

    29.04.2024 09:52
    Ha ha!
    Ko zeli da oseti miomiris otpadnih voda i kanalizacije zna gde ce za 1.maj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.