Jutros nikog ispred šalter sale

Šalteri za registraciju vozila na Bulevaru kralja Petra I i danas će raditi do ponoći kako bi se primio što veći broj zahteva nagomilanih usled štrajka policije.

Šalteri za registraciju vozila na Bulevaru kralja Petra I i danas će raditi do ponoći kako bi se primio što veći broj zahteva nagomilanih usled štrajka policije.

Protekla tri dana primljeno je oko 3.500 zahteva, a na osnovu podataka o broju zaostalih neregistrovanih automobila, novosadska policija će danas doneti odluku o tome hoće li i narednih dana šalter-sala raditi produženo. U Policijskoj upravi predviđaju da bi situacija trebalo da bude normalizovana krajem ove ili početkom naredne nedelje.

Jutros u 6h reporter Radija 021 zatekao je neobičnu scenu ispred šalter sale gde nije bilo nijednog građanina, što je prvi put u poslednje četiri godine. Podsetimo da je produženom radnom vremenu šaltera doprinela i situacija od prošle nedelje kada je u redu ispred zgrade policije izbila masovna tuča u kojoj je nekoliko Novosađana povređeno.

  • Пера

    16.01.2012 11:43
    Празно након 4 године
    А ди ћеш правити гужву пред изборе?
  • -

    16.01.2012 10:46
    -
    ej bre aktivisti.
    pa zar nije simptomaticno sto se to resilo za jedan dan?

    znaci da se i guzve za izradu licnih karata mogu resiti
  • Vaskez NS

    16.01.2012 08:55
    Pozdravljam pozitivnu pojavu. Ali nemojte da nas ovo zavara jer ovo bi trebalo da bude normalna a ne vanredna pojava. I zato, kako bi se ovakve scene u budućnosti izbegle a i kako bi se problem rešio u svojoj suštini - što pre civilne poslove (izdavanje dokumenata, registracije vozila itd.) preneti na civilne organe.

    Policija treba da je tu samo za održavanje javnog reda i mira i ni za šta više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti