FOTO, VIDEO: Kako izgleda život u najluksuznijem penthausu u srcu Novog Sada?

Luksuzni penthaus od 196 kvadrata u srcu Novog Sada čeka možda baš na vas.
Stan se nalazi u tek izgrađenoj zgradi koja je već stekla status jedne od najluksuznijih u Novom Sadu, "Palati Komenski", u parku ušuškanom između Bulevara oslobođenja i Futoške pijace. 
 
Na samom vrhu ovog velelpnog zdanja je vaš potencijalni novi dom.
 
Oduševiće vas prostran dnevni boravak u otvorenom konceptu sa trpezarijom i kuhinjom, idealno povezanim za velike porodice ili velika druženja.
Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu sa koje se pruža predivan pogled na park i Novi Sad. Iz trpezarije i kuhinje se izlazi na dvorišno orijentisanu terasu koja osim mira pruža mogućnost organizovanja druženja kao i korišćenje za intimne proslave.
 
 
Tri spavaće sobe daju mogućnost komfora za život jedne savremene porodice. "Master" spavaća soba sadrži spa centar sa đakuzijem i saunom, gardarober kao i terasu sa prelepim pogledom na park.
 
Druga "Master" soba je dvorišno orijentisana što daje mir i komfor, a u sklopu nje se nalazi gardarober i kupatilo. Iz ove sobe se izlazi na dvorišno orijentisanu terasu.
 
 
Treća "soba za goste" je dovoljne površine da pruža komfor i udobnost jednog pravog apartmana.
 
 
Prednost ovog luksuznog penthausa je lift iz kojeg se direktno ulazi u hodnik stana iz kog je pristup svim prostorijama.
 
Budući da se nalazi na vrhu zgrade, da je sam na tom spratu i da je opremljen  velikim staklenim površinama, profilima aluminijum-drvo i smart roletnama na daljinsko upravljanje, penthaus prihvata veliku količinu prirodne svetlosti a da istovremeno ne dozvoljava upliv spoljnih zvukova kojih u ovoj ulici generalno malo i ima.
 
Oprema u ovom penthausu je ugrađena i nabavljena od vodećih svetskih proizvođača.
 
 
Penthaus je napravljen po sistemu "smart home" gde Vam je omogućen pristup stanu iz bilo kog kraja sveta. Stan poseduje i karticu za struju kao što je to slučaj sa većinom boljih hotela u svetu.
 
Najveća prednost ovog penthausa je "smart" toplotna pumpa koja Vam omogućava grejanje i hlađenje uz minimalne troškove.
 
I na kraju "Palata Komenski" jedna je od najluksuznijih zgrada izgrađenih u Novom Sadu u poslednje vreme. Spoljašnost objekta obiluje detaljima koji nisu karakteristični za savremenu gradnju - od ukrasnih stubova, ornamenata, detalja od kovanog gvožđa, pa do osvetljenja dizajniranog i postavljenog tako da naglasava najlepše detalje fasade.
 
Zgrada poseduje i auto-lift i garažu. Hodnik je obložen prirodnim granitom i zidnim drvenim oblogama. Na ulazu u zgradu nalazi se portir, što dodatno povećava bezbednost stanara i njihove imovine. Takođe, interfon ima "smart" opciju koja putem povezivanja na aplikaciju preko telefona omogućava da uvek znate ko vam dolazi. 
 
Detalji su dostupni na zvaničnom sajtu, a potrebne informacije dobićete direktno na brojeve 021 423826 i 063 539 300.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.