Zbog prigovora stopiran tender za parterno uređenje Ulice Modene

Javna nabavka za parterno uređenje Ulice Modene stopirana je jer je potencijalni ponuđač uložio prigovor.
Zbog prigovora stopiran tender za parterno uređenje Ulice Modene
Foto: 021.rs
Za sada nije poznato koji je razlog za podnošenje zahteva za zaštitu prava ponuđača, ali ovo znači da će sada tender biti produžen dok se ne odluči o prigovoru.
Dodajmo i da je prethodno već produžen rok za dostavljanje ponuda sa 21. maja na 4. jun zbog izmena tenderske dokumentacije.
 
Sada, sa ovim prigovorom na javnu nabavku, sve je izvesnije da će parterno uređenje, ako ne bude novih odlaganja, trajati do narednog proleća jer su radovi procenjeni na osam meseci. Nije sigurno ni kada će početi, jer još nisu završeni svi radovi na gradnji podzemne garaže.
Podsetimo da je parterno uređenje Modene procenjeno na šest i po miliona evra.
 
Radovi u osnovi predviđaju behatoniranje većeg dela ulice, gradnju fontane i delimično ozelenjavanje.
 
Kako se vidi iz tehničke dokumentacije, planirano je da se uredi površina od oko 11.000 kvadrata.
  • Dule

    24.05.2024 17:13
    Pa zale se sigurno na cenu 6.5 mil eura pa za te pare ne moze da se uradi nista..Treba i zelenilo posaditi i behaton i asfalt i fontana pa kako samo za 6.5 mil eura..Mislim tu nema matematike nikakve xaxaxaxaxaxaxxaaxa jako je jeftino to.
  • Musa kesedžija

    24.05.2024 14:15
    Sladoled
    Ako će fontana da radi kao i ova ispred pozorišta bolje da je i ne prave.
  • Fau

    24.05.2024 12:56
    Načisto unakazili nekada lepu ulicu. Cela Tanurdžićeva palata popucala uzduž i popreko, stanarima se rasedaju stanovi, a ispred digli ove dve betonske ćabe da zauvek zapamtimo kakvo ruglo ostaje posle ovih što su sada na vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti