Vučević o tome šta Novosađani mogu da očekuju od njega: Trudiću se da bude primer uspešnog razvoja

Premijer Srbije Miloš Vučević rekao je da će se kao premijer truditi da Novi Sad bude primer uspešnog razvoja.
Vučević o tome šta Novosađani mogu da očekuju od njega: Trudiću se da bude primer uspešnog razvoja
Foto: 021.rs

Vučević je u intervjuu za Dnevnik odgovorio na pitanje šta će Novosađani imati od toga što je na poziciji predsednika Vlade Srbije.

Po Vučevićevim rečima, njegov odnos sa Novim Sadom je duboko ličan i emotivan, ali i profesionalan, podsećajući da je bio na čelu grada tri mandata uzastopno.
 
"Iznad svega sam zahvalan Novosađanima što sam imao priliku da vodim Grad punih deset godina. Uvek ću biti posvećen interesima Novog Sada i njegovih građana. Kao premijer, moći ću da unapredim projekte i inicijative koje će dodatno osnažiti naš grad, privući investicije i stvoriti nova radna mesta", naveo je Vučević.
Trudiće se, kaže, da Novi Sad bude primer uspešnog razvoja, saradnje i zajedništva za celu Srbiju.
 
"Zajedno sa svojim sugrađanima, radiću na tome da naš grad bude još lepši, prosperitetniji i bolji za sve generacije koje dolaze, kao i svi drugi gradovi naše zemlje. Kao predsednik Vlade u obavezi sam da podjednako vodim računa o svakom metru zemlje, ali ipak najviše volim svoj grad. To je valjda prirodno i normalno", kazao je Vučević.
  • simce

    28.05.2024 12:40
    ti i ti popovi iza tebe su problem
  • NS

    28.05.2024 06:47
    Ali ti si pokazao da nemaš pojma šta je uspešan razvoj jednog grada. Pokazao si samo da dobro znaš kako da mažnjavaš pare građana uz pomoć bagre iza sebe i da im se istovremeno podsmeva u lice.
  • Армаггедон

    27.05.2024 21:05
    А горанац,боске и снајпер?које те људе направио угледним бизнисменима у НС?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti