FOTO I gradonačelnik Banjaluke u kampanji SNS-a: Stanivuković i Đurić obišli Bukovac

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković obišao je, zajedno sa članom Predsedništva Srpske napredne stranke Milanom Đurićem, prigradsko naselje Bukovac.

Na Instagram nalogu Đurića napisano je da im je važno da čuju predloge meštana Bukovca i da "zajednički stvaramo Novi Sad po meri građana".

Nešto "iscrpniji" o ovoj posetio bio je sam Stanivuković.

Kako je naveo, sa meštanima su razgovarali o projektima koji će unaprediti Bukovac, a tom prilikom su obišli i nekoliko ulica u kojima su aktivna gradilišta, kao i ona mesta za koja su takođe planirana značajna ulaganja.
 
Stanivuković će u sredu zajedno sa predsednikom Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem obići neke od projekata koji se trenutno realizuju u Novom Sadu.
 

Komentari 32

  • Mama

    29.05.2024 17:17
    A
    šta ti tražiš u Novom Sadu da nemaš možda i ti pravo glasa ovde ili gledaš dobru lokaciju za svoju vilu? Mala ti Banja Luka. U Beogradu si se već utalio.
  • Vlada

    29.05.2024 14:32
    @Draža

    Vremena su ista, samo ste se vi primitivci obezobrazili. Napretkom nazivate udovoljavanje sopstvenim bahatim potrebama : grade se parkinzi gde vi zamiljate da imate božansko pravo da parkirate, zgrade gde biste vi gu*ice da uvalite, mostove gde vama treba prečica do vikendice. Ne može o životu u gradu da pametuje neko ko mu ne pristupa s razumom i pristojnošću nego s primalnim instinktima divlje svinje.
  • Zdrav um

    29.05.2024 14:05
    U nedelju se organizuje izlet iz Banja Luke za Novi Sad , imaće sve plaćeno, kakav divan gradonačelnik !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Olimpijske vrednosti u DDOR osiguranju

DDOR, zvanično osiguranje Olimpijskog tima Srbije, u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije, partner je niza izložbi posvećenih olimpijskim vrednostima.