Maca imenovan za v.d. direktora Pozorišta mladih

Upravni odbor Pozorišta mladih imenovao je sinoć glumca Dragana Marinkovića Macu za vršioca dužnosti upravnika te institucije.
Upravni odbor Pozorišta mladih imenovao je sinoć glumca Dragana Marinkovića Macu za vršioca dužnosti upravnika te institucije.

Dosadašnji direktor Zoran Đerić podneo je ostavku. On kaže da je odluku o podnošenju ostavke doneo iz ličnih razloga, ali da je bilo i drugih povoda za ovakav potez, pre svega jer su okolnosti u kojima su kultura, grad i pozorište promenjene.

"Nisam želeo da ulazim u neke dalje sukobe i polemike niti u medijima, niti sa novim upravnim odborom, niti sa onima koji odlučuju u gradu, zato sam odlučio da se povučem iz toga da bih zaštitio i sebe i svoj integritet", kaže Đerić.

U novosadskoj javnosti inicijativa da Marinković bude upravnik Pozorišta mladih naišla je na niz osuda uz ocene da on ne zaslužuje da bude na toj funkciji.

Dragan Marinković Maca je diplomirao na Akademiji scenskih umetnosti u Sarajevu i iza sebe ima preko 50 teatarskih premijera, a poznat je kao voditelj serijala "Veliki brat" i "Farma" na televiziji Pink.

Komentari 168

  • 11.10.2012 16:51
    Dno dna
    Koprivice....Sramota!
  • Marija

    11.10.2012 13:36
    Nemam teksta...
    BLJAK!!!
  • Prolaznik

    11.10.2012 13:26
    odosmo svi u bioskop
    Ko postavi ovoga za direktora,pa on ne zna dve reci sastaviti normalne.Znaci kad pocnu svi da se cesu u pozoristu znacemo od koga su buve i silne psovke.do juce je pljuvao po srbima i srbiji a danas treba da nam bude ovde direktor aoj zemljo srbijo imas li duse il te zaista gorile vode

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti