Izabrani direktori Kulturnog centra i Gradske biblioteke

Za novog direktora Kulturnog centra Novog Sada odbornici Skupštine grada izabrali su Andreja Fajgelja, a novi direktor Gradske biblioteke je Dragan Kojić.

Za novog direktora Kulturnog centra Novog Sada odbornici Skupštine grada izabrali su Andreja Fajgelja, a novi direktor Gradske biblioteke je Dragan Kojić.

Odbornik Demokratske stranke Dalibor Rožić optužio je u raspravi vladajuću većinu da nemaju kvalitetne kadrove te da prave krupne greške, a predsednik Odborničke grupe "Novi Sad odmah" Milan Parović je odgovorio da su "oni na pozicije doveli mlade, sposobne kadrove".

Na kraju sednice odbornicima se obratio Andrej Fajgelj, koji je, između ostalog, rekao da je Novom Sadu neophodno vraćanje poštovanja te da će Kulturni centar pod njegovim rukovodstvom delovati u tom pravcu i da će "Srpska Atina pre svega poštovati srpsku kulturu".

Odbornici Demokratske stranke i Lige socijaldemokrata Vojvodine napustili su skupštinsku salu pre početka glasanja.

Novi direktor Centra za socijalni rad

Skupština grada je za vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad izabrala koordinatora pravoslavne zajednice "Zemlja živih" Nenada Draškovića. On je od 2006. godine rukovodilac ovog centra za rehabilitaciju osoba obolelih od bolesti zavisnosti, koji radi pod okriljem Eparhije bačke i manastira Kovilj.

Drašković je u predlogu koji je dostavljen Skupštini grada naveden kao vanstranačka ličnost, a na mestu rukovodioca Centra za socijalni rad zameniće Gojka Vujnovića iz Lige socijaldemokrata Vojvodine.

  • DekiNS

    12.10.2012 19:45
    Заиста вреди погледати:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WZkJfb9I09o
  • pisar

    12.10.2012 13:19
    vredi poslusati

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WZkJfb9I09o
  • boco

    12.10.2012 09:50
    Da su ovi prethodni bili samo malo manje bahati i da su znali za MERU u ponasanju ovakvi ne bi dosli na ove funkcije i ne bi imali ovu vlast. Pa nek vide kakvi su bili kad se narod opredelio i za ove i ovakve, samo da prethodnima vidi ledja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti