Huligani pretukli Novosađanina na kućnom pragu

Novosađanin L.T. (32) dobio je batine na vratima svog stana na Bulevaru Slobodana Jovanovića, jer se suprotstavio grupi huligana koji su divljali u njegovoj zgradi.
Novosađanin L.T. (32) dobio je batine na vratima svog stana na Bulevaru Slobodana Jovanovića, jer se suprotstavio grupi huligana koji su divljali u njegovoj zgradi.

On je najpre od grupe maloletnika zatražio da napuste ulaz, da bi se pola sata kasnije na njegovom kućnom pragu pojavila trojica starijih momaka koji su ga pretukli na oči njegove porodice.

"Otvorio sam vrata i video tri mladića, koji su me prvo pitali jesam li ja maltretirao njihovu braću. Onda su me zgrabili i počeli da me tuku pred porodicom. Najviše sam se bojao na mi ne napadnu porodicu", kaže on za "Blic".

Nasilnici su ga tukli pesnicama, gađali saksijom i gurali niz stepenice, zbog čega je L.T. završio u Urgentnom centru sa povredama glave.

U policiji su potvrdili da je prijavljen napad, kao i da traže počinioce.

Komentari 118

  • Нешке ГНС

    17.04.2013 13:42
    .
    Омладина нам јебено пропада,све хулиган до хулигана....
  • lim

    16.04.2013 16:56
    crna reka.com :)
  • dexa

    15.04.2013 22:24
    vidi kemu NN lice :D hahah

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

U utorak jaka košava

Posle nestabilnog vremena u toku noći, u ponedeljak će, uz promenljivu oblačnost, padavine biti manje verovatne.