Vraćaju kaldrmu u Radničku ulicu

Zavod za izgradnju grada najavio je da će se početkom aprila u Radničkoj ulici postavljati kaldrma, koja je prošle godine izvađena.
Zavod za izgradnju grada najavio je da će se početkom aprila u Radničkoj ulici postavljati kaldrma, koja je prošle godine izvađena.

Kako navode u ovom preduzeću, krajem prošle godine nakon radova na komunalnoj infrastrukturi postavljen je bitumenizirani noseći sloj kao osnova za buduće radove, tako da se bez novih raskopavanja i bez dodatnih troškova mogu nastavi radovi.

Završni radovi na uređenju saobraćajnih površina u Radničkoj ulici početkom aprila obuhvatiće uređenje parkinga i trotoara i vraćanje kaldrme na kolovoz.

  • glavni ARHivator

    28.03.2013 09:11
    Nije jos sve unisteno
    @Anonimus
    Prava kaldrma jos uvek postoji u ulicama podgradja petrovaradinske tvrdjave i ukoliko se dobro secam u Dunavskoj ulici pre "behatoniranja" je bila neka vrsta kaldrme. Koliko materijali poput kaldrme, kocke, klinker opeke u starim arhitektonskim celinama podizu estetski i kvalitativni nivo jednog grada nije potrebno trositi reci.Behaton i asfalt su ok, ali ne i u Podgradju, Pasicevoj, Dunavskoj , Radnickoj...
  • maman

    28.03.2013 08:18
    @SaleNS
    Ulica je dobila naziv po fabrikama koje su se u njoj nalazile do pre 30-tak godina, Albus, Danubius ..., daklem, moji roditelji radnici pa sad penzioneri, ja radnik i velika većina komšiluka već 50-tak godina živimo u Radničkoj ulici a nismo funkcioneri ni bizMismeni.
  • janko

    28.03.2013 07:19
    kaldrma
    bice ona starija i lepsa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.