Šipovac: Policija da što pre sazna ko mi je izrešetao automobil

Direktor Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Mirko Šipovac apeluje na novosadsku policiju da ubrza svoj rad i do kraja istraži ko je pucao na njegov službeni automobil. 

Direktor Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Mirko Šipovac apeluje na novosadsku policiju da ubrza svoj rad i do kraja istraži ko je pucao na njegov službeni automobil.

Kako za 021objašnjava Šipovac, on ne želi da iznosi u javnost na koga sumnja, dok se to ne utvrdi istragom. "Sumnja uvek postoji, ali neću da govorim o tome, jer bi to bio vid optuživanja i ne bi bilo pošteno sa moje strane", kaže Šipovac.

On nije potvrdio, ali ni negirao da sumnjiči Tatjanu Đakonov, koja je nedavno otpuštena jer je ukazivala na malverzacije u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika. "Ima elemenata, bilo je među nama nesporazuma i sukoba, ali ja ne mogu u ovom momentu to dovoditi u vezu ni sa čim", kratak je Šipovac. On dodaje da je Tatjana dobila otkaz zbog radne discipline i da je to bilo pre nego što mu je automobil izrešetan.

Podsetimo da je automobil Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika izrešetan 28. marta, nedaleko od mesta stanovanja direktora Mirka Šipovca i da je u vozilo ispaljeno devet hitaca. Ubrzo su se u medijima pojavili navodi da je Tatjana Đakonov, koja je ukazala na malverzacije u toj ustanovi prošla poligraf u policiji jer ju je direktor Šipovac prozvao kao jedinog neprijatelja nakon što mu je neko izrešetao kola.

Zavod je ovo okarakterisao kao hajku sa ciljem da se toj ustanovi uruši ugled i da se njeno poslovanje dovede u spregu sa navodnim kriminalnim i korupcionaškim radnjama. (Suzana Stojićević – suzana@021.rs)

  • miodrag krivokuca

    15.04.2014 06:28
    lisje
    pa jedini koji je pretio kalasnjikovim poslednjih dana je vasiljevic iz lisja i informatike,ne znam gde je jos zaposlen
  • jo

    14.04.2014 20:44
    @Sanja
    Kad ti i tvoj prepametni doktor izvadite pare iz svog džepa na benzin pumpi onda drži moralne pridike ko je besposlen i ko ima pravo da drži moralne lekcije.
  • millek

    14.04.2014 18:36
    sve je pusto
    Novi Sade stidi se, šta smo dozvolili i samo kukamo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti