Konkurs za zgradu RTV

Tokom ovog meseca biće objavljen konkurs za idejno-arhitektonsko rešenje nove zgrade Pokrajinskog javnog medijskog servisa - Radio-televizije Vojvodine (RTV), saopštio je danas generalni direktor RTV Srđan Mihajlović.

Tokom ovog meseca biće objavljen konkurs za idejno-arhitektonsko rešenje nove zgrade Pokrajinskog javnog medijskog servisa - Radio-televizije Vojvodine (RTV), saopštio je danas generalni direktor RTV Srđan Mihajlović.

On je naveo i da će izgradnjom novog doma RTV biće zaokruženi višegodišnji napori u stvaranju novog, modernog i boljeg javnog servisa, u skladu sa potrebama i očekivanjima slušalaca i gledalaca.

Pre 15 godina u NATO bombardovanju SR Jugoslavije uništena je zgrada Televizije Novi Sad, sadašnji deo Medijskog javnog servisa Vojvodine, koji trenutno radi u podstanarskim prostorijama.

Kamen temeljac za dom RTNS, na Mišeluku postavljen je 22. juna 1973, a poslednji deo kompleksa od preko 23 hiljade kvadrata useljen je 1996. godine.

  • ivana

    04.05.2014 18:48
    Tema je Konkurs, zar ne? A to vam neće razrešiti te vaše međuljudske odnose...I što se ložite, mislite da jedino kod vas u RTV-u ima "međuljudskih odnosa"? Ima toga svud i bilo je uvek, a kanda će i biti...Niko ne voli lepše, bolje i pametnije od sebe...Ajde što ne voli, nego radi sve kako bi takve sputao, suzbio, skrajnuo...kao da se radi o kugi...bože sačuvaj...Negativna selekcija je uzela maha...borba za opstanak je nemilosrdna...Savet vama što mislite da zaslužujete bolje...ako zaista radite svoj posao sa ljubavlju i entuzijazmom, ne dajte da vas gaze, ucenjuju...pljunite im u lice...Ima da se iznenadite kakve su to u stvari kukavice.Nema nam pomoći dokle god bude "pametniji popušta", jer tako pametniji propušta...A život ne pita, već prolazi...Ne dajte im da se hrane vašim strahom...Nek crknu od gladi!!!
  • Сремац

    04.05.2014 13:54
    ДОНАТОРИ
    Чуо сам да су амери и НАТО коначно дали 78 235 345 250 долара за штету коју су нам учинили "пријатељским бомбардовањем".Хвала им,сад се види да су нам искрени пријатељи.
  • Hmmmmm.....

    04.05.2014 13:32
    međuljudski odnosi
    Tu se čeka samo ko će kome "bolje" smestiti, preovladava ogovaranje, šaputanja po TV kuloarima, svi su na cici, mici, kuci .... A ustvari se utrkuju ko će manje raditi jer - male su plate. :) Nadrljaju deca koja su tek došla i koja su željna znanja i sticanja iskustva, a pri tome- RADE ZA DŽ ili ti za SLAVU ( što bi rekle starije kolege). Prošao ja sve to pre desetak godina i verujem da ne može biti bolje nego tada, samo gore.... Nažalost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti