Ukradeno autobusko stajalište na Sentandrejskom putu

Na autobuskom stajalištu na Sentandrejskom putu, na početku Klisanskog mosta, veće mesecima nedostaje konstrukcija koja je tu nekada stajala, a u firmi koja izrađuje stajališta kažu da je ona ukradena.
Na autobuskom stajalištu na Sentandrejskom putu, na početku Klisanskog mosta, veće mesecima nedostaje konstrukcija koja je tu nekada stajala, a u firmi koja izrađuje stajališta kažu da je ona ukradena.

Na ovom mestu postojalo je autobusko stajalište do pre početka uređenja okretnice i proširenja prilaza Klisanskom mostu, odnosno pre nešto više od pola godine, kada je Zavod za izgradnju grada uputio firmi "Maksim end kompani" – koja izrađuje i održava autobuska stajališta – dopis da ga skloni dok radovi traju.

"Zbog smanjenja troškova, nismo ga odneli u magacinski prostor. Posle dva meseca, dobili smo poziv da postavimo stajalište na svoje mesto, jer su završeni radovi na sređivanju okretnice – međutim, stajališta nije bilo. Neko ga je znači odneo", kaže Vasilije Jovanović, tehnički direktor "Maxim & Co".

Međutim, ovo nije usamljen slučaj.

"Svakondnevno zatičemo razbijena stajališta, razbijena stakala. Kradu mape i klupe, nadstrešnice na autobuskim stajalištima... ", kaže Jovanović za RTV.

U firmi "Maksim end kompani" ovo nisu prijavili policiji, jer kažu da se nadaju da će stajalište nekim čudom biti pronađeno, a ceo slučaj pripisan nesporazumu – ali, dodaju i da nemaju vremena da policiji prijave svaku sličnu situaciju.

Kažu da je novo stajalište u izradi i da će biti postavljeno do kraja sledeće nedelje. Troškovi izrade i postavljanja samo jednog iznose oko 300.000 dinara.

  • CiBiC

    18.01.2015 16:18
    Gde je stajaliste????
    I posle mesec dana od kada su rekli da ce ga postaviti i dalje nema stajalista!!!
  • Qole

    20.12.2014 18:09
    toje uradila firma drmr drp
  • sloba

    18.12.2014 12:37
    Ljudi su lepo napravili novo
    Što da prijave policiji pa da izgube posao od 300000 din..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.