Humanitarna večera studenata PMF-a na temu bivše SFRJ i predstava "Čarobno putovanje kroz bajke"

Studenti Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a, u okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu, organizuju humanitarnu večeru "Ex YU Just For You" 9. februara od 20 sati u restoranu Ribarac.

 Veče će obeležiti muzika, pesme i ples iz tog perioda, skečevi, folklorni nastupi i gastronomski specijaliteti – predstaviće se svaka od bivših SFRJ republika, a biće prisutni i predstavnici ambasada ovih zemalja.

Novac prikupljen od sponzora, donacija i prodaje ulaznica, namenjen je Udruženju "Transplant heroji", koje okuplja decu kojima je urađena transplantacija organa.

Proteklih godina realizovano je 37 humanitarnih večeri u čijoj realizaciji je učestvovalo više od 700 studenata i prikupljeno više od pet miliona dinara (u novcu i robi). Cena ulaznice za "Ex YU Just For You" je 1.000 dinara.

Na PMF-u kažu da će pre ove humanitarne večeri, grupa studenata hotelijerstva i lovnog turizma istog Departmana, priprema i humanitarni projekat za decu - predstavu “Čarobno putovanje kroz bajke”.

Predstava će biti odigrana u vrtiću "Kalimero" u Dragiše Brašovana 16, na Limanu, u sredu 3. februara u 10 sati. Cilj je da se kroz predstavu deci pokaže da se svi mogu družiti sa njima bez obzira na razlike, kao što su nacionalna, verska, rasna pripadnost, pol, materijalni status..., a sva prikupljena pomoć (televizor, DVD, igračke, knjige, bojanke, školski pribor i drugo) ostaju kao donacija vrtiću.

Autor: 021

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič