"Dva ortaka i jazavac" 15. oktobra u Areni

Animirana porodična komedija "Dva ortaka i jazavac" biće emitovana u subotu, 15. oktobra, u bioskopu Arena Cineplex.

"Noć veštica“ stigla je ranije ove jeseni.

Dođite da se od 15h družite sa Haos animatorima u njihovom spektakularnom šou-programu sa magičnim ledom, koji će mališanima prirediti dan za pamćenje.

Od 16h spremite se za urnebesnu vožnju na velikom platnu, kroz kuću strave sa otkačenom ekipom u "ludom" vagonu bez kočnica. Sa Petrovićem i Lazićem život je zabava bez prestanka, ali avantura naših malih junaka i njihovog nerazdvojnog pajtaša Jazavca uzbudljivo je putovanje na kojem ne važe nikakva pravila. Upoznajte neuništivi trio koji je 6. oktobra krenuo u odvažnu misiju kako bi pomogao Amandi, ćerki naučnika da spase svog oca od opasnog zlikovca Raspućina, čija je namera da uz pomoć seruma za kontrolu uma – zavlada svetom.

Hoće li u tome uspeti, ili će mu na put stati dva ortaka i jazavac. Otkrijte u norveškom animiranom filmu režisera Rasmusa Sivertsena i Runa Spansa, koji donekle oslikava živote popularnog skandinavskog muzičkog dua "Knutsen i Ludvigsen“, a u domaće bisokope stiže sinhronizovan na srpski jezik kako bi nas zabavio u susret "Noći veštica".

  • -

    15.10.2016 16:12
    -
    reč "ortak" u smislu drug nek ostane gde joj je mesto - u Beogradu. Dosta beogradizacije
  • Mrzoljub

    14.10.2016 23:35
    raspućin
    Raspućin...e jesu više smorili sa tom rusofobijom, zar baš od malih nogu moraju da kljukaju decu sa glupostima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič