Novosadski winter fest od sutra u centru

Prvi Novosadski winter fest počinje u četvrtak, 1. decembra, na Trgu slobode.
Otvaranje je u 18 časova. Nastupiće dečji hor "Čuperak" iz Kikinde zajedno sa legendarnim Minjom Subotom, a nakon njih "ABBA real tribute bend" iz Zrenjanina.
 
Novosađani će svakog dana do kraja ove manifestacije u centru moći da popiju kuvano vino, toplu čokoladu ili čaj, pojedu neki od vojvođanskih specijaliteta ili probaju jela koja će za njih spremati gostujuće ambasade. U praznično ukrašenim drvenim kućicama prodavaće se suveniri i predstaviti novosadske galerije i festivali.  
 
Novosađani i turisti imaće priliku da se provozaju fijakerom kroz centar grada, prazničnu atmosferu upotpuniće i prodaja jelki sa busenom, a na posebnom štandu deca će praviti praznične suvenire koji će se prodavati u humanitarne svrhe.
 
Svako veče od 18 sati "Singing christmas tree" ugostiće dečje horove koji će pevati božićne i novogodišnje pesme, a od 19 sati na bini će nastupati novosadski bendovi i DJ-ejevi.
 
Na Trgu slobode biće postavljene i izložbe novosadskih fotografa, kao i izložbe koje će biti organizovane u saradnji sa Muzejom savremene umetnosti Vojvodine, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog i Galerijom Matice srpske. 
 
Novosadski winter fest trajaće do 3. februara.
  • Centraš

    01.12.2016 07:59
    Vauuu
    Dečiji hor još i razumem..Ali Dj, pleh muzika, jeftini R n R.. i tako mesec i po dana.
    Žiteli centra će morati konzumirati neke spuštalice.
  • Gyyuio

    30.11.2016 20:57
    Hleba i igara .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič