Tribina "EU i mladi u Srbiji - studiram, volontiram, putujem" 22. februara

Tribina za srednjoškolce i studente "EU i mladi u Srbiji - studiram, volontiram, putujem", u organizaciji tima projekta EUTEKA – EU u vašoj biblioteci i Gradske biblioteke Novi Sad održaće se u sredu, 22. februara u Gradskoj biblioteci.
Na tribini će se govoriti o novim mogućnostima za studiranje na univerzitetima Evropske unije, koji našim studentima stoje na raspolaganju kroz Erazmus plus program, kao i o programima volontiranja u Evropi, za koje vlada sve veće interesovanje.
 
Kako je Novi Sad buduća Omladinska prestonica Evrope, biće reči i o tome šta ova titula znači za povezivanje mladih ljudi ovog grada sa mladima Evropske unije.
 
Na tribini učestvuju: Goran Bogunović, Erazmus plus, Milena Milošević, Evropski volonterski servis, predstavnik Tima OpeNS Marina Tarus, Španjolka koja je volontirala u Novom Sadu i sada odlučila da ovde nastavi da živi i radi.
 
Počinje u 19 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič