U toku prijave za Gitarijadu Vojvodine

Gitarijada Vojvodine, treća po redu, održaće se 30. juna i 1. jula na pomoćnom terenu stadiona FK "Tatra" u Kisaču.

Po prvi put biće organizovan kamp na otvorenom i mala škola roka u okviru koje će svi zaniteresovani imati prilike da se upoznaju i uče od renomiranih imena domaće rok muzičke scene.

Festival je jednim delom takmičarskog, a delom revijalnog karaktera.

U petak, 30. juna, održaće se takmičenje mladih bendova, nastup pobednika Gitarijade iz 2016. i nastup grupe Divlje jagode.

U subotu, 1. jula, nastupiće pobednička grupa ovogodišnje Gitarijade i YU grupa.

Ostali izvođači koji će nastupati u revijalnom delu programa biće objavljeni uskoro.

Svi zainteresovani bendovi koji žele da učestvuju u takmičarskom delu mogu se prijaviti OVDE na konkurs koji je otvoren do 1. juna. Prijave za učešće na konkursu popunjavaju se isključivo elektronskim putem.

Dodatne informacije mogu se pronaći na sajtu Gitarijade.

Pravo učešća na konkursu imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje i imaju bar tri autorske kompozicije.

Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimak jedne autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju i fotografiju benda (jpg).

  • Kisač

    19.04.2017 11:44
    Komentar
    Ha,ha,ha ovo pišu ovi zlonamerni koji ništa u Kisaču nisu uradili četrdeset godina,a sad bi ponovo da se neradi ništa. Zna se tačno ko je ove zlonamerne i neutemeljene komentare napisao. Ko je nesposoban,nema mu spasa , ko je sposoban ide napred.
  • Vendeta

    14.04.2017 18:51
    Ajmo sad vredni momci na komentarima uhvatite se takvog posla i nemojte uzeti ni jedan dinar za svoj rad. Da nema takvih desavanja sedeli bi kod kuce ili po kafanama i pricali zasto se nista ne desava. A normalno je da svako uzme deo novca za svoj rad, ko god da radi... Zato vozdra, ljubi cika
  • Jaro

    14.04.2017 10:30
    Nek se neko setio i o Janu "našem" da napiše, decenijama je čerupao Petrovac eto mu rodni Kisač pa nek tamo prazni budžet Novog Sada. Deo političarima deo njemu i svima lepo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič