Promocije projekata o novosadskim rutama u Opensu

Javna promocija rezultata projekata "Priče novosadskih ulica" i "Alternativne rute Novog Sada", a u organizaciji udruženja građana "Šta je novosadski" održaće se danas u prostorijama Opensa, Bulevar despota Stefana 5.
Cilj projekta "Priče novosadskih ulica" je da srednjoškolci sa područja Novog Sada steknu neophodna znanja o kreativnom pisanju, kako bi uspešno zabeležili priče o alternativnim turističkim lokacijama u Novom Sadu, istražili o njima neke zanimljivosti i to objavili u okviru elektronske brošure "Zanimljiva naselja Novog Sada".
 
Na promociji će biti prisutni učesnici radionica na temu kreativnog pisanja održanog u okviru projekta "Priče novosadskih ulica", kojima će tom prilikom biti dodeljene zahvalnice.
 
Takođe, biće predstavljene i nove kulturne lokacije Novog Sada, unete u aplikaciji "Priča se (p)o gradu Novom Sadu" u okviru digitalne rute koju je finansitala Gradska uprava za kulturu.
 
Projekte je finansirao Grad Novi Sad.
 
Promocija počinje u 11.30.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič