Počinje festival filmova za decu "Kids fest"

Festival filmova za decu, "Kids fest", 13. po redu, počinje danas, 1. novembra u "Areni Cineplex".
Do 7. novembra najmlađi će biti u prilici da pogledaju 17 novih filmova - osam animiranih, sedam igranih i dva dokumentarna filma, od kojih će većina biti premijerno prikazana u Srbiji.
 
"Ove godine, na Kids Festu očekuje nas jedno pravo filmsko putovanje - od severa Finske do dalekog Meksika. U pitanju su filmovi koji neće biti na redovnim bioskopskim repertoarima, tako da Kids Fest predstavlja jedinstvenu priliku da deca pogledaju ove zaista kvalitetne filmove", istakla je PR menadžerka festivala Anja Kisić.
 
Pored glavnog programa, najmlađe posetioce očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni u bioskopima, a tinejdžeri će uživati u specijalnom programu.
 
Festival se održava u Novom Sadu, Beogradu, Pančevu, Zrenjaninu, Nišu, i u više od 30 gradova širom Srbije.
 
Cene karata kreću se od 150 do 355 dinara.
 
Repertoar možete pronaći OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič