U toku prijave za kurs "U potrazi za poslom"

Američki kutak organizuje još jedan u nizu kurseva posvećenih poboljšanju praktičnih veština pod nazivom "U potrazi za poslom".
U toku prijave za kurs "U potrazi za poslom"
Foto: Pixabay
Kurs je koncipiran tako da bude interaktivan, a biće fokusiran na pisanje CV-ja za strano tržište.
 
Adam Pikvens, preduzetnik sa dugogodišnjim iskustvom širom sveta (vodio je kompanije u Australiji, Velikoj Britaniji i drugim zemljama), stručno će provesti polaznike kroz sve faze pisanja rezimea, pratećeg motivacionog pisma i prijave za posao uopšte. Posebna zanimljivost ovog kursa je perspektiva iz koje će on biti vođen, pošto ćemo imati posebnu priliku da čujemo stranu jednog poslodavca - na kakve detalje se obraća pažnja prilikom čitanja velikog broja aplikacija. Polaznici će dobiti savete i preporuke o pristupu pisanju - jeziku, relevantnim podacima koje treba uključiti i slično.
 
Kurs će se održavati na engleskom jeziku i počinje u četvrtak, 7. decembra u 18:30h. Dalje će se odvijati u pet termina po sat vremena, utorkom i četvrkom sa početkom u 18:30.
 
Prijave su obavezne i mogu se izvršiti putem sledećeg linka, a biće otvorene do utorka, 5. decembra. Odbrani kandidati će biti obavešteni u sredu, 6. decembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič