Muzički bioskop posvećen grupi "Fleetwood Mac" u petak u CK13

Muzički bioskop posvećen grupi "Fleetwood Mac" održaće se u pšetak, 27. jula u Omladinskom centru CK13.
U okviru novog izdanja Muzičkog bioskopa u CK13 puštaće se snimci nastupa britansko-američkog sastava Fleetwood Mac. Ovaj bend je prošao kroz razne faze i postave, počevši kao bluz bend krajem šezdesetih, predvođen najpre gitaristom Piterom Grinom, potom Bobom Velčom, da bi tokom sredine sedamdesetih postao jedan od najpoznatijih pop-rok bendova u postavi sa Stivi Niks i Lindzi Bakingem. Njihov album "Rumours" spada među najprodavanije albume svih vremena. Prisutni će imati priliku da vide i čuju snimke iz sve tri pomenute faze benda.
 
"U okviru našeg Muzičkog bioskopa na velikom platnu gledamo legendarne koncerte i javne nastupe značajnih bendova, muzičara i muzičarki, koje smo nažalost propustili usled generacijskog jaza. Na Muzičkom bioskopu je dozvoljeno i poželjno aplaudiranje, pričanje, pevanje, glasno oduševljavanje i sve ostalo što prati dobre koncerte", navode organizatori.
 
Program će početi u 20:30 časova. Ulaz je besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič