Odnosi SAD i Izraela na predavanju u Američkom kutku 11. septembra

Još jedno u nizu interaktivnih predavanja u okviru info - debatnog kluba PolitikUS održaće se u utorak, 11. septembra od 18 časova u Američkom kutku.
Odnosi SAD i Izraela na predavanju u Američkom kutku 11. septembra
Foto: 021.rs
Odnosi SAD i Izraela često se označavaju kao esencijalno važni kako za opstanak Izraela, tako i za nacionalnu bezbednost SAD, ali zašto? Da li su se odnosi promenili pobedom Donalda Trampa 2016. godine? Koliki je uticaj ideologije, a koliki političkih interesa kada su u pitanju odnosi na relaciji Jerusalim - Vašington? Kakve su perspektive saradnje ove dve države? Ovo će biti neka od pitanja na koja će polaznici programa "PolitikUS" pokušati da odgovore.
 
Moderator predavanja je Predrag Rajić, diplomirani pravnik iz Novog Sada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič