Peti NS market danas u Firchie think tank studiju

NS market, peti po redu, održava se danas, 27. oktobra, u Firchie think tank studiju, Bulevar despota Stefana 5.
Na tezgama će se naći ručno rađeni odevni predmeti, nakit, dekoracije, zatim organski džemovi i sokovi, kao i najbolja prirodna kozmetika.
 
Posetioci će imati prilike da učestvuju u interaktivnoj radionici o pripremanju jela sa leblebijom pod sloganom "LeblebijaNaut - (pre)zalogaji od A do Š". Osim konzumacije, gosti će dobijati i recepte, ali i nagrade.
 
Svi koji u subotu budu došli do Firčijevog studija u periodu od 16 do 18 časova prisustvovaće zanimljivom pesničkom performansu, koji će prirediti Svetlana Bogićević (Fabrika stihova). Ona će na licu mesta pisati pesme za svakog posetioca koji to poželi. Potrebno je samo da kažete naslov i za nekoliko minuta na poklon ćete dobiti pesmu napisanu samo za vas.
 
Kao i svakog puta, izlagači i posetioci će uživati u kupovini, degustaciji i druženju uz muziku, a tu će biti Santos Brothers Banda iz Bačke Palanke koji će prirediti rok svirku u akustičnoj varijanti. Ovaj segment programa počinje u 16 časova.
 
NS Market podržaće nastup Udruženja distrofičara Južnobačkog okruga koje prodajom umetničkih i ručnih radova članova i članica obezbeđuje deo sredstava za svoj rad. Takođe, biće organizovan izbor za Naj štand, sa nagradama za publiku i izlagače. 
 
Ceo program traje do 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič