Veliki maskenbal i kviz sutra u Areni Cineplex

Tokom sve popularnijeg praznika Noći veštica, u sredu, 31. oktobra Arena Cineplex predstaviće svoj pravi Halloween izgled.
Osim nasmejanih lica zaposlenih u Areni, dočekaće vas i slepi miševi, duhovi, bundeve i hol u potpuno drugačijem ruhu. Organizatori pozivaju zainteresovane da se kostimiraju i budu deo velikog maskenbala u bioskopu.
 
Maskirani posetioci će tokom celog dana moći da se fotografišu u Halloween Instagram ramu, postave fotografiju na svoj Instagram profil i na taj način učestvuju u nagradnom konkursu. Najkreativnije očekuju zanimljive nagrade.
 
Iste noći od 20 časova, u kafeu The End, u sklopu Arene Cineplex biće organizovan Pab kviz maskenbal, kada će se kostimirani gosti takmičiti u znanju iz opšte kulture uz ekipu iz Pab kviza.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič