VIDEO: Novi Tarantino od 15. avgusta u Areni Cineplex

Novi film Kventina Tarantina "Once Upon a Time in Hollywood" ("Bilo jednom u Holivudu"), tek nekoliko dana po dolasku u svetske bioskope, stiže i pred novosadsku publiku u četvrtak, 15. avgusta u bioskopu Arena Cineplex.
"Bilo jednom u Holivudu" je priča o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se dešava u Los Anđelesu, u vreme vrhunca hipi Holivuda. Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Dikaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit), u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu - Šeron Tejt (Margo Robi)...
 
Projekcija će početi u 20 časova, a cena ulaznice je 350 dinara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič