Dubioza, One Bit, Sara Jo i Bojana Vunturišević na OPENS koncertu danas na Spensu

Dubioza, One Bit, Sara Jo i Bojana Vunturišević nastupiće danas, 14. decembra na OPENS koncertu u velikoj dvorani Spensa.
Evropska koncertna atrakcija i globalno najuspešniji bend sa Balkana, Dubioza kolektiv, predvodiće program OPENS žurke, čime će biti proslavljena godina mladih u Novom Sadu. Uz Dubiozu nastupiće i britanski producentski dvojac One Bit, koji u Novi Sad donose svoje hitove "My Way" sa Noah Cyrus i "Between You and Me" sa Louis.
 
Na koncertu organizovanom u ime proslave godine titule Omladinske prestonice Evrope nastupiće i Bojana Vunturišević i Sara Jo, te beogradski dvojac Divolly & Markward, kao i novosadski roots-reggae sastav Killo Killo banda.
 
 
Novi Sad je u 2019. godinu ušao sa 365 dana za nove prilike i mogućnosti za energiju mladih, kreativnost i inovacije koje se pre svega vide kroz kulturni, politički, ekonomski, društveni život Novog Sada i brojne omladinske programe. Zahvaljujući tituli Omladinske prestonice Evrope, veliki broj organizacija posvećenih mladim ljudima je realizovao značajan broj projekata, uz podršku volontera i Novosađana svih uzrasta. Velika zimska OPENS žurka biće održana upravo u želji da veliki broj pokrenutih projekata postane i ostane novosadska tradicija.
 
Proslava će biti besplatna za sve Novosađane, uz obaveznu prethodnu registraciju na OPENS sajtu. S obzirom na to da je već osam hiljada ulaznica za žurku već podeljeno, pozivaju se svi zainteresovani da se zbog ograničenih kapaciteta prijave što pre i to OVDE.
 
  • @jovan

    14.12.2019 15:13
    OK Boomer
    Sve se placa, najbolje da nema nikakvih desavnja i dogadjaja jer sve nesto kosta. Ako nema dogadjaja - A sto ih nema? A kad ih ima - A to se placa, bolje da ih nema... Zakerala svuda.
  • jovan

    14.12.2019 08:11
    "besplatna manifestacija"
    dubioza ne svira ispod 13 000 €, toliko o tome...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".