FOTO: Izložba fotoreportera "Objektivno" 23. decembra

Sedma godišnja izložba fotoreportera Novog Sada i Vojvodine "Objektivno" koja se će biti organizovana povodom fotoreporterske Nove godine, biće otvorena u Muzeju Vojvodine (Dunavska 35), u ponedeljak 23. decembra u 19 časova.
Selektor ovogodišnje izložbe je doajen fotografije Geza Lenert koji ove godine proslavlja 50 godina bavljenja fotografijom.
 
Tom prilikom u Muzeju Vojvodine biće otvorena i samostalna izložba fotografija fotoreportera Andraša Otoša upriličena povodom 30 godina rada i povodom 75 godina dnevnog lista "Mađar So“ u kojem je Otoš i urednik fotografije.
 
Na dve izložbe, koje će posetioci moći besplatno da vide, biće predstavljeno oko 120 fotografija najrazličitijih tematika. Zastupljena su 33 autora koji objavljuju radove u najeminentnijim srpskim medijima. Među plejadom fotografa koja će predstaviti radove uz aktuelne stvaraoce su zastupljene i mlade nade, ali i penzionisani profesionalci koji ni u poznim godinama ne ispuštaju fotoaparate iz ruku.
 
 
Organizatori ovogodišnje izložbe i proslave su Foto asocijacija Vojvodine, Muzej Vojvodine i viši kustos Darijuš Sami. Izložba je podržana od Uprava za kulturu grada Novog Sada, a svi zainteresovani izložbu mogu da pogledaju do 20. januara. 2020. godine. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič