Plejboj, Romano Nervoso i Gift ove nedelje u Domu kulture

Grupa Plejboj, James Brown Tribute Belgrade, Gift i Romano Nervoso neki su od izvođača koji će zabaviti posetioce Doma kulture druge nedelje marta.
Najpre će u sredu, 11. marta nastupiti bend James Brown Tribute Belgrade. U nedostatku prave funk muzike u beogradskim klubovima, grupa eminentnih muzičara skovala je plan da publici pruži nešto nesvakidašnje poput povratka u prošlost. Retro fank je oživeo u punom sjaju pleneći publiku jednostavnošću, dobrim ritmom i poznatim hitovima. Ulaznice za ovu svirku su u prodaji po ceni od 300 dinara, a dostupne su na Gigstiks prodajnim mestima, kao i onlajn.
 
Legendarni beogradski bend Plejboj, koji je na sceni već 25 godina, obradovaće ljubitelje rok i fank zvuka koncertom u četvrtak, 12. marta. Ovo je jedinstvena prilika da čujete uživo Grizi metak, Belu koku, Znaj, Superstar, Ko je ko, Zajedno, uz nove hitove Nemam vremena, Daj nešto i Nije lako. Plejboji su redovni gosti Novog Sada i svirali su u svim ključnim koncertnim prostorima. Ulaznice su dostupne na Gigstix prodajnim mestima, kao i online, a koštaju 1.000 dinara.
 
U petak, 13. marta nastupiće novosadski sastav Gift. Kako poručuju, zbog simboličnog dana (prvog petka 13. u 2020. godini) publika može da očekuje isključivo mračne hitove:
Bauhaus, Sisters of Mercy, Nick Cave, The Mission, Siouxsie and the Banshees, Peter Murphy, The Cure, Joy Division, NIN, MM i mnogih drugih. Cena ulaznice je 300 dinara, a kupuju se na ulazu na veče nastupa.
 
Subota je rezervisana za ljubitelje elektonskog zvuka. Za DJ pultom Doma Kulture rame uz rame staju DJ Dachony i ME-HIGH-LOW, a ulaz je slobodan.
 
U nedelju nastupa Romano Nervoso - italijansko-belgijski sastav koga karakteriše širok spektar muzičkih uticaja odakle su razvili vlastiti stil: spaghetti rock and roll: divlji rokenrol koji sviraju Italijani. Lider grupe je stekao reputaciju kuma "spaghetti rock" žanra, poznat je po energičnim i žestokim koncertima, a svirao je kao predgrupa brojnim muzičarima kao što su Johnny Hallyday, Danko Jones, Triggerfinger, Band of Skulls, Skip the Use, Boots Electric, the Datsuns, the Sonics, King Khan & the Shrines i mnogi drugi. Njihova muzika korišćena je za potrebe soundtracka serije Mayans MC, spin-offa popularne serije Sons of Anarchy. Ulaznice su dostupne na Gigstix prodajnim mestima, kao i online, a koštaju 400 dinara.
 
U narednim nedeljama, neki od izvođača u Domu kulture biće Električni orgazam, Nipplepeople, Plavi ptičić i mnogi drugi.
 
Više informacija o ovim i drugim događajima pronaćićete OVDE. Dom kulture smešten je u Ulici Ignjata Pavlasa 4, kraj Pozorišta mladih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič