Novogodišnji muzički kviz danas u Radio kafeu

U velikom stilu završavamo 2021. godinu. Novogodišnji muzički kviz održaće se danas, 29. decembra u Radio kafeu (Svetozara Miletića 45) od 20 časova.

Ako ste ljubitelj muzike, ovo je pravi kviz za vas.

Kviz je podeljen na 11 oblasti, a to su: opšte znanje, domaći rok, strani pop, narodna muzika, oblast večeri 1, domaći pop, rep, oblast večeri 2, muzički kaladont, strani rok i turbo folk.

Jednu ekipu može činiti maksimalno pet članova.

Pitanja idu na video-bimu, ekipe imaju ispred sebe formular koji popunjavaju. Na poluvremenu se papiri skupljaju, slede odgovori, pregledaju se formulari, nakon toga sledi tabela. Isti postupak se ponavlja na kraju drugog poluvremena. Sve je više nego opušteno i relativno anonimno, tako da blamiranja nema. Na oblasti koju najbolje poznajete možete iskoristiti džokera, koji vam duplira poene i koristi se samo jednom u toku kviza.
 
Kotizacija za učešće iznosi 150 dinara po članu ekipe.
 
Možete se prijaviti na 069/1000-400, uz kontakt telefon kapitena i naziv ekipe. Digitalni sertifikat je obavezan. 
 
Za najbolje ekipe su obezbeđene vredne nagrade.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič