Film "Reke žedne slobode" i tribina "Javni interes u raljama politike" danas na PMF-u

Film "Reke žedne slobode" i tribina "Javni interes u raljama politike" održaće se u danas, 30. aprila na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu.

Događaj organizuje platforma Zeleni talas.

Na tribini će govoriti prof. dr Slobodan Marković, prof. dr Petar Đukić, Dušan Mitić, dipl. inž, Nebojša Ilić Ćama, Muzej odbrane reka Stare planine, Daniela Stojković, udruženje "Sveti Dunav", inicijativa Dunavac Šodroš, Dragana Božinović, udruženje "Licej", platforma "Zeleni talas", MORSP, kao i predstavnici organizatora NIDSBE "Josif Pančić", DMI "Branislav Bukurov", "Sa Srbijom na TI".

Kako bi naučne institucije i naučnici mogu da doprinesu rešavanju životnih pitanja građana u oblasti zaštite prirode i zelene tranzicije; Dunavac Šodroš – javni interes; etika kao okosnica delovanja i rada u modernom društvu; kako građani da se snađu u moru inicijativa i organizacija, šta običan čovek treba da uradi kako bi pomogao očuvanje prirode za buduća pokolenja, šta nas očekuje ako se ne budemo angažovali, neke su od tema tribine.

Događaj počinje u 19.30 sati na Departmanu za biologiju. Moći će da se prati i onlajn na OVOM LINKU.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič