Kviz veče u Radio kafeu u sredu - znaj, pobedi, osvoji

Pab kviz "Inkvizitor" nedavno je u našem Radio kafeu proslavio svoj četvrti rođendan u Novom Sadu, a sada vas poziva da im se pridružite u novim pobedama.

Pored toga što se svake nedelje popodne u Radio kafeu održava Inkvizitorov kviz opšteg znanja "na slovo" (u kojem svi odgovori počinju na isto slovo), zbog čega i izaziva veliku pažnju Novosađana i žitelja okolnih mesta, od nedavno se na dobro poznatom mestu i sredom uveče održavaju kvizovi, ali malo drugačiji od onog na koji smo navikli. 

Planirano je da svake srede naizmenično idu muzički kviz, sportski kviz, kviz opšteg znanja (ali ne na slovo), kao i druge provere znanja kojima je Inkvizitor znao da nas iznenadi u prošlosti (filmski kviz, FRIENDS kviz, Lord of the Rings kviz i mnogi drugi tematski kvizovi). 

Stoga vas pozivamo da već danas okupite ekipu i prijavite je na broj telefona 069 1000 400, a ako do sada niste imali priliku da se oprobate na nekom pab kvizu, na Fejsbuk stranici Inkvizitora možete videti koliko je ovaj vid zabave "zarazio" ne samo naše sugrađane, već i Beograđane i Nišlije. 
 
Prvu priliku imate već ove srede, 27. aprila. Oblasti na kvizu su: opšte znanje, geografija, književnost, mozgalice, istorija, oblast večeri, sport, film i muzika. Na oblastima film i muzika gledaju se i slušaju inserti sa ciljem da se pogodi o kom filmu ili pesmi je reč. 
 
Najbolje očekuje i vredne nagrade.
 
Više o događaju na OVOM LINKU.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič