DrAgoljub Mićko Ljubičić i "One Stvari" 4. juna u Srpskom narodnom pozorištu

Predstava "One Stvari" sa čuvenim Mićkom Ljubičićem biće izvedena u subotu, 4. juna u Srpskom narodnom pozorištu.
U pitanju je seminar - kabare o seksualnom (ne)zadovoljstvu.
 
"Malo smo se osvežili, uskladili se sa poglavljem 69 EU (tzv. sexy poglavlje) i sada vas pozivamo da se podsetite onoga što znate, ali i da naučite ponešto novo", navodi se u pozivu.

"One stvari" je vrlo aktuelna edukativna priča o životnim i seksualnim problemima bračnih partnera, protkana vrhunskim humorom koji fantastično dočarava DrAgoljub Mićko Ljubičić.

"Kabare-seminar "One stvari" jeste predstava, ali je mnogo više - terapija. I to uspešna terapija, jer moja publika, odnosno moji "pacijenti" posle završetka izlaze zadovoljni i nasmejani iz ordinacije, pardon, iz sale", navodi čuveni Mićko.
 
Karte se mogu kupiti na blagajni Akademije 28 i svim Eventim prodajnim mestima.
 
Predstava počinje u 20 časova.
  • Zorica

    24.01.2023 12:46
    Utisak
    Totalan promasaj. Od Micka sam ocekivala vrhunski humor a dobila RAZOCARENJE.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič