The Lord of the Rings kviz danas u Radio kafeu

Fanove "The Lord of the Rings" serijala u sredu, 27. jula očekuje tematski kviz u Radio kafeu.
The Lord of the Rings kviz danas u Radio kafeu
Foto: 021.rs

Pitanja će biti samo iz filmova "The Lord of the Rings" i "The Hobbit" serijala (podrazumeva se produžena verzija). Jednu ekipu može činiti maksimalno pet članova.

Pitanja idu na video-bimu, ekipe imaju papir ispred sebe, članovi se konsultuju međusobno i upisuju odgovore na papir. 

Na poluvremenu se papiri skupljaju, slede odgovori, pregledaju se formulari, nakon toga sledi tabela. Isti proces je i na kraju drugog poluvremena.
 
Oblasti su podeljene na sledeći način: prvo poluvreme čine Hobit, Družina prstena 1, Družina prstena 2 i mozgalice, dok drugo poluvreme čine Dve kule 1, Dve kule 2, Povratak kralja 1 i Povratak kralja 2. Na oblasti koju najbolje poznajete možete iskoristiti džokera koji vam duplira poene i koristi se samo jednom u toku kviza.
 
Ekipu možete prijaviti na broj 069/1000-400, a više informacija možete dobiti i na fejsbuku. Kviz startuje u 19.30 sati, a kotizacija iznosi 150 dinara po učesniku.
  • Joca

    27.07.2022 17:09
    Bilo bi lepo da pitanja objavite i online. Kako bi oni (a)socijalni takođe mogli da testiraju poznavanje materije. ;)
    Predlog se ne odnosi samo na ovaj kviz.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".