Od četvrtka koncerti na plažama u Novom Sadu i okolnim mestima

Koncerti "Na lepom plavom Dunavu" održaće se u četvrtak i petak, 18. i 19. avgusta, kao i u nedelju, 21. avgusta na plažama Novog Sada, Sremske Kamenice, Sremskih Karlovaca, Futoga i Begeča.
Od četvrtka koncerti na plažama u Novom Sadu i okolnim mestima
Foto: 021.rs
Na ovim koncertima će učestvovati i učenici Muzičke škole "Isidor Bajić", a koncerte organizuje udruženje "Život kao inspiracija".
U četvrtak, 18. avgusta, koncert će se održati na plaži "Oficirac", a počeće u 17 časova.
Na ovom koncertu će se svirati "Salut d amour–Elgar op.12", "Suk-appasionato vivace", "Lautensuite Nr.3" i "Gavotte en rondeau" Johana Sebastiana Baha, "A mol BWV995 Preludium i Presto", Introdukcija i Tarantela Sarasatea, Mađarska rapsodija C. Kolinga, Melanholični valcer fis-mol Šopena, kao i Tokata Perlogezija i "B.E. Muller Romanze".
 
Istog dana će se i na obali Sremske Kamenice od 18.30 časova održati koncert sa istim repertoarom.
 
U petak, 19. avgusta, održaće se koncert na plaži Majmunsko ostrvo u Sremskim Karlovcima od 17 časova, a po istom repertoaru kao i prethodnog dana.
 
U nedelju, 21. avgusta, održaće se dva koncerta - na plaži Bok u Futogu, kao i na plaži Ljubavno ostrvo u Begeču.
Na ovim koncertima će se održati solo nastupi talentovanih učenika i učenica Muzičke škole "Isidor Bajić". Izvodiće se arije iz opera i opereta, Napolitanske pesme, numere iz mjuziklova i Diznijevih animiranih filmova.
 
Nastup na plaži u Futogu počeće u 17 časova, a u Begeču od 18.30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič