Tribina o mentalnom zdravlju na radnom mestu danas u Fabrici

Tribina "Kultura brige o mentalnom zdravlju na radnom mestu" održaće se u utorak, 18. oktobra u SKCNS Fabrika.
Tribina o mentalnom zdravlju na radnom mestu danas u Fabrici
Foto: 021.rs
Organizuje se u okviru Festivala mentalnog zdravlja, a kao deo Inicijative za primenu odgovornih i održivih praksi zaštite mentalnog zdravlja zaposlenih "Otporni i odgovorni".
Na tribini će se razgovarati o načinima očuvanja mentalne higijene na poslu, a kao pitanje bezbednosti i zdravlja zaposlenih i s ciljem otvaranja dijaloga o prevenciji, podršci i promociji mentalnog zdravlja na radnom mestu.
Centar SRCE sprovodi istraživanje o politikama i praksama očuvanja mentalnog zdravlja u srednjim i velikim preduzećima u Vojvodini.
 
"Mentalno zdravlje je takođe deo zdravlja, pa i deo bezbednosti i zdravlja na radu o kojem se retko govori u javnosti", napisali su iz Centra SRCE.
 
Tribina počinje od 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič