Koncert Proleća i De Limanosa u petak u Fabrici

Novosadski bendovi Proleće i De Limanos organizuju koncert, odnosno "veliku limansku igranku" pod nazivom "Vesele četrdesete", koja će se održati u petak, 16. decembra, u Fabrici.

Proleće je jedan od najstarijih aktivnih novosadskih bendova. Za trideset dve godine postojanja snimili su četiri albuma i odsvirali nekoliko stotina koncerata. 

U rodnom gradu nisu svirali nekoliko godina, pa je ovo prilika da ih čujete i vidite.
 
De Limanos su 2021. godine osnovali stari drugari sa Limana, nadenuvši bend jasno i vrlo logično ime. Bend je okupio bivše članove popularanih novosadskih bendova: Atheist Rap, Blitzkrieg, Mitesers, Lazarath itd.
 
 
U pripremi je album prvenac u izdanju SKC Novi Sad, a trenutno su aktuelni novi singlovi "Želja" i "Branša", za koji je snimljen i spot.
 
Veliku pažnju publike do sada je privukla pesma "Provalija", a bend je imao i prilike da se uživo predstavi publici na nekoliko značajnijih festivala.
 
Karte će se prodavat na dan koncerta, na biletarnici Fabrike, po ceni od 700 dinara. Biletarnica se otvara u 20 časova, a koncert počinje u 21 sat.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič