Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta u subotu

Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta održaće se u subotu, 25. marta, od 10 do 13 časova.
Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta u subotu
Foto: 021.rs
Biće predstavljeni studijski programi, a posebno dva novoakreditovana programa na koje je ove jeseni upisana prva generacija studenata: Italijanski jezik, književnost i kultura i Španski jezik, književnost i kultura. 
Pored toga što će moći da saznaju sve što ih zanima o studijskim programima na osnovim studijama i kapacitetima Fakulteta potrebnim za njihovu realizaciju, zainteresovani će moći da se raspitaju i o detaljima vezanim za prijemne ispite budući da ima dosta učenika koji su svoju odluku o budućem zanimanju već doneli.
U razgovoru sa studentima moći će da saznaju više o čarima i izazovima studiranja, ali i o studentskom životu uopšte.
 
Događaj ima dva dela. 
 
Prvi, tzv. "sajamski" će se odvijati u ulaznom holu i celom prizemlju, kao i na mezaninu, a deo sa pojedinačnim predstavljanjem studijskih programa i simulacijom prijemnog ispita će se odvijati uporedo u seminarskim bibliotekama i učionicama.
 
Više informacija o svemu možete pronaći OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič