Radionica "Odnos prema novcu i finansijske navike" u petak u Američkom kutku

Radionica "Odnos prema novcu i finansijske navike" biće organizovana u petak, 19. maja u Američkom kutku, na Keju žrtava racije 2b.
Radionica "Odnos prema novcu i finansijske navike" u petak u Američkom kutku
Foto: Pixabay
Radionicu će voditi Karolina Herbut, finansijska savetnica, edukatorka, kouč koja pomaže fizičkim i pravnim licima, kao i njihovim zaposlenima da preuzmu kontrolu nad svojim finansijama, uvećaju ušteđevinu i investiraju, kao i da ostvare dodatne prihode.
Kroz praktičnu vežbu učesnici i učesnice će imati priliku da istraže da li i kako sabotiraju svoj finansijski uspeh i kako mogu promeniti svoj odnos prema novcu. Prepoznaće navike i uverenja koja treba promeniti, a kroz grupni rad dobiće podršku da naprave prve korake ka unapređenju svojih finansija.
O voditeljki radionice:
 
Karolina iza sebe ima 15 godina iskustva u finansijskom sektoru. Vlasnica je firme Herbut Consulting i predsednica je Centra za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN). Kreirala je prve finansijski well-being programe i online programe o ličnim finansijama na našim prostorima, i objavila e-knjigu "Upravljanje ličnim finansijama". Kroz njene edukacije, konsultacije i koučing do sada je prošlo više hiljada osoba.
 
Radionica će početi u 18 časova.
 
Radionica je besplatna, a zbog ograničenog broja mesta, prijave su obavezne OVDE

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič