Muzička škola "Isidor Bajić" uz dva koncerta u četvrtak i petak slavi 114. rođendan

Muzička škola "Isidor Bajić" slavi 114. rođendan i tim povodom u četvrtak, 18. i petak, 19. maja biće priređen svečani program.
U četvrtak, 18. maja u 19 sati u Gradskoj koncertnoj dvorani biće priređen koncert horova "Mostovi prijateljstva".
Pored dva hora škole "Isidor Bajić", a to su "Bajićevi slavuji" - Dečji hor Muzičke škole "Isidor Bajić" i Mešoviti hor Srednje muzičke škole sa Gudačkim orkestrom, na ovom koncertu će nastupiti i dva gostujuća hora. To su Hor Osnovne muzičke škole "Josip Slavenski" iz Novog Sada i Hor Konzervatorijuma "Žaklin Roben" iz francuskog grada Taverni, pored Pariza.
Muzička škola će ovim povodom ugostiti članove hora Konzervatorijuma "Žaklin Roben", njihove nastavnike, kao i delegaciju grada Taverni i gradonačelnicu Tavernija Florens Porteli.
 
Publika će biti u prilici da čuje kompozicije Bruknera, Mocarta, preko Česnokova, do Lajonela Koena, Fredija Merkjurija i Šarla Aznavura.
 
Drugog dana proslave, u petak, 19. maja u 19 sati biće upriličen koncert najuspešnijih učenika škole "Isidor Bajić" pod nazivom "Kvalitet koji se čuje", u Amfiteatarskoj sali Muzičke škole.
 
Ulaz na oba koncerta je slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič