Jazzaland festival u Temerinu u petak i subotu

Treći Jazzland festival biće održan u petak i u subotu, 7. i 8. jula u Temerinu.

Prvog dana festivala, u petak, 7. jula u Kulturnom centru "Lukijan Mušicki" od 17 časova je otvaranje foto izložbe "Koncerti u svetu" Dušana Živkića.

Na Gradskom bazenu od 18 časova nastupiće Tefu i Berbence.

Svečano otvaranje festivala počinje u 20 časova i nastupaju TangOstinato Duo, Sonas, Maljoković i BG Jazz Quartet i Sars. Od 21 čas u Etno kući Tajhaz biće Jam Session i promocija craft piva.
 
Drugog dana, u subotu, 8. jula na Promo band stejdžu od 12 časova biće ArsArmAtoriA duo, Anja Duo, Mad B, Crazy Old Horses, Bee Jays i drugi.
 
U okviru "Free Summer Jazz School & Workshop" gostuju Tihomir Pop Asanović od 16 časova i Atila Šoti u 17 časova, kao i promocija knjige "Kako (ni)je propao RNR u Srbiji" Duška Antonića u 18 sati.
 
Na Gradskim bazenima na Main stejdžu sa početkom od 20 časova nastupaju Faust, Vojvođanski Blues Band i Tihomir Pop Asanović i Traubi Band.
 
U Etno kući Tajhaz od 21 čas je Jam Session plus promocija craft piva.
 
Svakog dana od 17 do 23 časa na Gradskom bazenu u pratećem programu biće promocija vina i rakije vinara "Jazzaland vinska ulica".

Karte se mogu uzeti na prodajnim mestima ili putem interneta preko Gigstixa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič