Novosadski "Rock Marathon" u subotu: Dolaze Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Majke

Novosadski "Rock Marathon" sa ukupno sedam sati rok muzike održava se u subotu, 18. novembra u velikoj dvorani Spensa.
U najveći grad Vojvodine dolaze neki od najpopularnijih izvođača današnjice, ali i dokazane muzičke zvezde našeg područja.
"Svaki nastup u Novom Sadu je novo uzbuđenje i novi izazov za mene, a pogotovo kada su ovako fine manifestacije u pitanju kao što su maratoni gde ljudi odmah vide energiju jednih, drugih, trećih i gde se jedni na druge nadovezuju. U Novi Sad dolazim sa bendom koji se zove Osiromašeni uranijum, jer s kojim god bendom da sam svirao, on se raspao, a raspadanje uranijuma traje više hiljada godina tako da sam sa njima siguran", poručuje Nele.
Nenad Pejović iz benda Kanda kodža i Nebojša kaže da je Novi Sad grad u koji uvek rado vole da dođu i da verovatno ne postoji prostor u kom nisu nastupali kad ja ovaj grad u pitanju. 
 
"Mi u bendu se jako radujemo ovoj svirci, jer atmosfera u kojoj živimo je prilično loša i svi mi smo donekle odgovorni za tu atmosferu u kojoj živimo već dugo vremena. Moj lični pokušaj, kao i celog mog benda je da kroz muziku uradimo nešto bolje i doprinesemo da atmosfera bude bolja, a svirke su najbolji način za to", kaže Pejović.
 
Pored ovih izvođača, na Rock Marathonu nastupiće još i Zoster, Goran Bare i Majke, kao i novosadski bend Killo Killo Banda.
 
Cena ulaznice je 2.000 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 2.200 dinara. Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Gigstix-a kao i onlajn.
Satnica:
 
19.00 - Killo Killo Banda
20.00 - Kanda kodža i Nebojša
21.15 - Zoster
22.30 - Goran Bare i Majke
23.45 - Nele Karajlić
01.00 - Sunshine

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič