Urbani buvljak u petak u Prostoru

Urbani buvljak održaće se u petak, 24. novembra u Prostoru, u Beorgadskoj 11 u Petrovaradinu.
Buvljak organizuje Udruženje građana Kulkultura. 
 
Događaj je zamišljen kao mesto koje okuplja male biznise i pojedince koji se bave prodajom polovnih stvari, kao i posetioce koji prepoznaju dugoročnu vrednost i kvalitet, kažu organizatori.
"Urbani buvljak održaće se na Crni petak - simboličan datum koji predstavlja naš protest hiper konzumerizmu. Želimo da proširimo poruku da ljudi treba manje da posećuju tržne centre a više 'kružne centre', odnosno da kupuju manje i pametnije", poručuju organizatori.
 
Na Urbanom buvljaku svi posetioci imaće priluku da kupe dobro očuvanu i kvalitetnu garderobu čuvenih jugoslovenskih i stranih konfekcijskih kuća. Takođe će biti veliki izbor second hand garderobe poznatih dizajnera i brendova kao što su Diesel, Levis, Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Lacoste i drugih, sa posebnim akcentom na prirodne materijale poput čiste vune, svile, kašmira i pamuka. 
Pored garderobe biće prezentovani modni aksesoari, antikviteti, retro nameštaj, stvari za kuću, kao i knjige iz, nedavno zatvorene knjižare Most. 
 
Događaj će početi u 17 i trajati do 22 časa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič