Humanitarna predstava za pomoć učeniku ETŠ "Mihajlo Pupin" 19. aprila u KCNS

Humanitarna predstava "Gde smo pogrešili?" za pomoć učeniku Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" igraće se u petak, 19. aprila u Kulturnom centru Novog Sada.
U predstavi učestvuju Dramska sekcija verske nastave ETŠ "Mihajlo Pupin", Hor ove škole, kao i specijalni gosti Pop-Rock hor, a igraće se u dva termina - od 18 i 20 časova.
"Želimo da se jedno divno dete vrati u školsku klupu, među svoje vršnjake i da zajedno sa njima brine samo o kontrolnim zadacima, maturi i prvim ljubavima. Želimo da se vrati u školske predstave u kojima voli da glumi. Želimo da vratimo ljubav onome ko ju je nesebično delio sa svima nama. Vaša podrška biće potpora toj ljubavi. Pomozimo da se jedna mladost vrati među mladosti kojima pripada", navode organizatori.
Novčana pomoć može se uplatiti i na broj računa 340-32580019-80, kao i u Pedagoško-psihološkoj službi Elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" ili je ostaviti kod odeljenjskih starešina Škole. 
 
U vreme humanitarnih predstava, u Kulturnom centru Novog Sada biće postavljene kutije za prikupljanje novčane pomoći.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič