Mečevi Vimbldona od 29. juna

Mečeve Vimbldona, najstarijeg grend slem turnira u tenisu, jednog od najprestižnijih na svetu, možete pratiti ekskluzivno na kanalima RTS-a od 29. juna do 12. jula.
Mečeve Vimbldona, najstarijeg grend slem turnira u tenisu, jednog od najprestižnijih na svetu, možete pratiti ekskluzivno na kanalima RTS-a od 29. juna do 12. jula.

Od srpskih predstavnika, u muškoj konkurenciji, pratićemo mečeve prvog tenisera sveta i branioca titule Novaka Đokovića, koji će ujedno biti i prvi nosilac na turniru. Pored Novaka Đokovića, sigurni učesnici u singl i dubl konkurenciji za sada su i Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Dušan Lajović, Filip Krajinović, kao i Janko Tipsarević, koji zbog prošlogodišnje povrede i dalje ima "zaštićeni renking".

Ana Ivanović, Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Aleksandra Krunić su teniserke iz Srbije koje se nalaze u glavnom žrebu.

Još nekoliko srpskih tenisera i teniserki pokušaće da se kroz kvalifikacije tokom ove nedelje plasiraju u glavni žreb trećeg grend slem turnira u godini i jedinog velikog turnira koji se igra na travi.

"Sveengleski klub" u Londonu spreman je da od sledećeg ponedeljka ugosti najbolje tenisere i teniserke na svetu. Najzanimljivije i najuzbudljivije teniske mečeve, kao i ko će podići pobednički pehar u svakoj od konkurencija, gledaoci u Srbiji će dve nedelje moći da prate na programima RTS-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.